Disco svetilka , light show, disco krogla - DL 27

Aktualno

51,23 44,59

Brez DDV: 36,55€

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
DL 27
Proizvajalec:
SAL-za avdiofile

Ni še ocenjeno
Napišite mnenje

Opis artikla

DL27 - DISKO KROGLA 

 

  Disko KROGLA je idealna izbira za  plesišča in ostale vrste zabavnega druženja, zaradi dviga razpoloženja. Po vklopu disko krogla začne z nenehnim vrtenjem ki sproža svetlobo različnih barv .Vidljivost bo odvisna  od svetlobe v prostoru . Priporočamo popolno temo.

DELOVANJE:

1.     Kroglo priklopite v omrežje in jo vklopite s stikalom ob strani. Napravo ne vključujte  preko časovne ure! Ta izdelek ni igrača, ni namenjen otrokom .Ne dovolite pristop otrokom blizu krogle ! V kolikor napravo ne uporabljate jo izklopite iz omrežja!

UPORABA:

Naprava je predvidena za hišno uporabo, ni za profesionalno rabo. Napravo postavite na suho vodoravno površino. Bodite pozorni da kroglo nič ne moti pri prostem delovanju. Ne postavljajte jo zraven materialov ki se lahko primejo  za kroglo (zavese itd…). Krogla se med  delovanjem greje . Prepovedano je prekrivanje krogle! Poskrbeti je treba za cirkulacijo zraka okoli krogle .Okoli krogle je treba pustiti najmanj 30 cm prostora .Ne postavljate jo na ali zraven vnetljivih snovi in predmetov. Krogla je predvidena za delovanje v zaprtih in suhih prostorih. V primeru poškodbe jo takoj izklopite iz omrežja in se obrnite na strokovno osebo. Ne glejte direktno v izvir svetlobe .Napravo zaščitite pred direktnim vplivom sonca, vlage , prahu ,toplote,tekočin in udarcev.

ČIŠČENJE:

Pred čiščenjem izklopite napravo in jo pustit da se ohladi. Čiščenje izvršite z mehko in suho  krpo .

MENJAVA ŽARNICE :

Za zamenjavo  se  lahko uporabljajo  samo žarnice  identične originalu: tip. E 14- oblika sveče. Zaradi  morebitne pregretosti  je prepovedana uporaba žarnic močnejših kot  40 W(230 V~/40W/E14)! Pred zamenjavo žarnice  napravo izklopite iz el. omrežja in pustite da se ohladi . Za odstranitev krogle z podnožja objemite del podnožja (oblika prstana),z drugo roko pa pazljivo odvijte kroglo v nasproti smeri urinega kazalca. Po odvitju previdno dvignit kroglo in pazite da ne poškodujete žarnice.

Zamenjajte žarnico po klasičnem postopku kakor vsako drugo,vrnite kroglo na podnožje. Postopek vračanja je isti kakor pri odstranitvi samo smer privijanja je obrnjena. Žarnica služi za preverjanje naprave.

VZDRŽEVANJE:

Občasno preverjajte brezhibnost priključkov ,stikal ,priključnega kabla in grl  za žarnice .V kolikor opazite kakšno nepravilnost v delovanju naprave , napravo takoj izklopite in se posvetujte s strokovno osebo ! Prepovedano je razdiranje naprave , SMRTNO NEVARNO !

Ocene - mnenja (0)

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Slike (1)

Oznake:

Novosti

Obiščite nas!

Obiščete nas lahko tudi v naši trgovini v Mariboru ,Cesta zmage 13a -TABOR Delovni čas: Ponedeljek : od 8:00 do 16:00 ure Torek : ZAPRTO Sreda : od 8:00 do 16:00 ure Četrtek : ZAPRTO Petek : od 8:00 do 16:00 ure. Sobota : ZAPRTO Nedelja : ZAPRTO Hvala za razumevanje ; Povej prijatelju : www.elementa-e.si

Kontaktirajte nas

Telefon
+386 (0)59 178 323
Mobitel
+ 386 (0)51 348 489
Fax
+386 (0)8 386 23 64
E-mail
office@elementa-e.si

Facebook